MEDIO> Radio Estel
FECHA de PUBLICACIÓN>  24 de febrero, 2016
AUDIO de la ENTREVISTA:



Radio ESTEL el 24 de febrero de 2016, ha entrevistat a Xantal Laplana que ha presentat aquest dimecres el primer fòrum internacional de grafologia que es fa a Espanya.

Xantal Laplana ha dit que el fòrum pot «aportar més coneixement, més aspectes sobre la investigació i un enriquiment a partir d’experiències d’altres països, ja que arreu del món s’utilitzen molt aquestes tècniques, per exemple en gestió de recursos humans».

Xantal Laplana ha explicat que el congrés es pot seguir per streaming, a través de la web del mateix fòrum, o de manera presencial, a partir de la tarda d’aquest dijous 25 de febrer.

El congrés va adreçat sobretot a persones interessades i professionals de diverses àrees: ciències socials, dret, criminologia, educació, neuropsicologia, cossos de seguretat, arxivers, historiadors, documentoscòpia, perícia cal·ligràfica, recursos humans, directius en empreses, grafologia i mares i pares, entre d’altres.

Els tallers especialitzats i les ponències estan definits en 5 grans blocs: Societat, Documentació, Grafologia com a ciència, Psicologia del Rostre i Llenguatge Corporal.

Finalment, s’hi ha programat una taula Rodona titulada La importància de l’escriptura manuscrita” des de 3 visions: pedagògica, neuropsicològica i grafològica.
Es pot escoltar a dalt tota l’entrevista a Xantal Laplana, Teresa Baró i Germán Belda.